Поїздка українських політиків в окупований Крим: з'явилася реакція СБУ
Категорія
Події
Дата публікації

Поїздка українських політиків в окупований Крим: з'явилася реакція СБУ

Поїздка українських політиків в окупований Крим: з'явилася реакція СБУ
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України почала перевірку інформації про візит українських політиків окупований Крим, про який повідомляли російські ЗМІ.
Про це заявив радник голови СБУ Юрій Тандем, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"Ми дійсно будемо діяти в рамках закону, ми перевіряємо інформацію щодо громадян України. Можу підтвердити те, що ряд самопризначених посадових осіб з Донецька і Луганська дійсно в'їхали в наш аннексированный Крим, очевидно, що їх, у тому числі, і мають на увазі російські політики", - підкреслив він.
Читайте також: В одному з регіонів Росії офіційно плюнули на "кримнаш"
У той же час, Тандем підтвердив інформацію про те, що "на території нашого анексованого Криму знаходиться політики з країн зарубіжжя і Європи в тому числі".
При цьому радник голови СБУ відмовився уточнювати повідомлення про перевірку інформації про поїздку депутатів і пообіцяв офіційно повідомити про результати, коли вони будуть відомі.
"Про рішення ми повідомимо, це буде офіційне рішення СБУ, ми будемо діяти в рамках закону реагувати на цю інформацію також, як і Міністерство закордонних справ", - пообіцяв він.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше депутат російської Держдуми Руслан Бальбек заявив про "перший візит українських політиків" в окупований Крим, а секретар РНБО Олександр Турчинов доручив СБУ перевірити цю інформацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?