Росія значно посилить свій флот в окупованому Криму
Категорія
Події
Дата публікації

Росія значно посилить свій флот в окупованому Криму

Росія значно посилить свій флот в окупованому Криму

Росія заявила про намір перекинути з Балтійського моря в окупований Крим три підводні човни, оснащені крилатими ракетами "Калібр".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
"До кінця поточного року планується завершення випробувань і перехід з Балтійського на Чорноморський флот ще трьох однотипних підводних човнів: "Краснодар", "Колпіно" і "Великий Новгород", - повідомили представники Чорноморського флоту РФ.
Раніше флот окупантів в Чорному морі поповнили підводного човна "Новоросійськ", "Ростов-на-Дону" і "Старий Оскол", які вже прибули до місця постійної дислокації.
Читайте також: Діти з автоматами: мережу вразили фото і видео "урочистостей" в окупованому Криму
Особливістю підводних човнів, які перебазуються на Чорне море, є їх оснащення комплексом ударного ракетного озброєння "Калібр-ПЛ", а також оновленим радіоелектронним обладнанням.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше в Україні зробили гучну заяву щодо військового флоту, який буде поповнено кораблями з країн НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?