У США обвалився рейтинг Трампа: названа рекордна цифра
Категорія
Світ
Дата публікації

У США обвалився рейтинг Трампа: названа рекордна цифра

У США обвалився рейтинг Трампа: названа рекордна цифра
Джерело:  УНН

Підтримку діяльності президента США Дональда Трампа висловили 37% американців, що стало рекордно низьким показником глави Білого дому з моменту його обрання.
Такими є результати соцопитування, проведеного інститутом громадської думки Gallup, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
За даними соціологів, "негативно" ставляться до діяльності Трампа 58% опитаних. При цьому в перший день опитування, 22 січня, позитивно оцінювали роботу нового президента країни 45% американців.
Читайте також: Трамп в двох словах охарактеризував Путіна: опубліковано відео
Як заявили социлоги, падіння рейтингу глави Білого дому пов'язано з його висловлюваннями про глобальне потепління, а також похвали на адресу Путіна і твердження про те, що Барак Обама санкціонував прослуховування його штаб-квартири в нью-йоркському хмарочосі Трамп-Тауер.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше у Дональда Трампа спробували виправдади главу Білого дому після інциденту з відмовою потиснути руку Ангелі Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?