У Росії зробили гучну заяву про свою учасницю на Євробаченні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Росії зробили гучну заяву про свою учасницю на Євробаченні

У Росії зробили гучну заяву про свою учасницю на Євробаченні
Джерело:  Дощ

РосЗМІ повідомили, що російська делегація отримала офіційне підтвердження про те, що представниці РФ на пісенному конкурсі Євробачення-2017 Юлії Самойловій не заборонять в'їзд в Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "Дождь".
Таку заяву зробила журналіст "Першого каналу" Катерина Кибальчич в сюжеті програми "Недільний час". При цьому зазначивши, що українські офіційні особи публічно не виступали з подібними заявами.
"До кінця тижня прийшло офіційне підтвердження, що російській делегації не заборонять в'їзд до Києва, а значить, Європа почує пісню і дізнається історію життя Юлії Самойлової", - йшлося в сюжеті Кибальчич.

Читайте також: Скандал з російською учасницею Євробачення: РосЗМІ видали гучну інформацію
Однак, як відомо, представники МЗС, МВС та Служби безпеки України в останні дні не робили заяв, що стосуються дозволу на в'їзд російської делегації.
Нагадаємо, в СБУ заявили, що ще є час для прийняття рішення щодо можливої ​​заборони на в'їзд в країну російській учасниці Євробачення Юлії Самойловій, яка незаконно відвідувала окупований Крим.
Як повідомляв ONLINE.UA, Європейський мовний союз (ЄМС), який є організатором міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, визнав, що Київ може не пустити представницю Росії Юлію Самойлову в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?