Україна виявилася останньою з країн Європи в цікавому рейтингу
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна виявилася останньою з країн Європи в цікавому рейтингу

Україна виявилася останньою з країн Європи в цікавому рейтингу

В оновленому "світовому рейтингу щастя" Україна виявилося гіршою серед європейських країн і посіла 132 місце з 155 учасників.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutche Welle.
За даними Світової доповіді щастя, яка була підготовлена за замовленням ООН організацією Sustainable Development Solutions Network і приурочена до Міжнародного дня щастя, який відзначається 20 березня, Україна опинилася між африканськими країнами Ганою і Угандою.
Читайте також: Укра їна опустилася в важливому світовому рейтингу
Найщасливішою країною світу виявилася Норвегія, друге місце посіла Данія, за нею йдуть Ісландія, Швейцарія, Фінляндія, Нідерланди, Канада, Нова Зеландія, Австралія і Швеція.


Росія займає в рейтингу 49 місце.
У ході дослідження бралися до уваги шість чинників: ВВП на душу населення; очікувана тривалість життя; соціальна підтримка в складних ситуаціях; довіра до уряду; свобода прийняття громадянами рішень, що стосуються їхнього життя; щедрість пожертвувань на благодійність.
Відзначимо, що в минулому році Україна займала в цьому рейтингу 123 місце.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Україна опинилася на 24-му місці в рейтингу найдешевших для життя країн світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?