Обстріл поліції з гранатомета в Рівному: спливли нові деталі і фото
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріл поліції з гранатомета в Рівному: спливли нові деталі і фото

Обстріл поліції з гранатомета в Рівному: спливли нові деталі і фото

Невідомий, який розстріляв з гранатомета будівлю патрульної поліції в Рівному, цілився в вікна кабінету начальника цього управління - лейтенанта поліції Сергія Мерчука.
Про це заявив начальник Департаменту патрульної поліції України Євген Жуков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"У правильному напрямку рухаємося, панове! Сьогодні в ніч з вікон кабінету начальника Управління патрульної поліції міста Рівне - лейтенанта поліції Сергія Мерчука (адже Серьожа живе в кабінеті), був зроблений постріл з РПГ-22", - нагадав він.

Читайте також: У Рівному сталася надзвичайна подія з озброєним чоловіком: з'явилося відео роботи копів
При цьому Жуков зазначив, що "потрапляння гранати припало на спортзал, ніхто не постраждав".
Також він виклав фото з тубусом гранати, пописаним загрозливими написами про помсту за Сашка Білого (координатор "Правого сектора" в Західній Україні Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був убитий в ніч на 25 березня 2014 року під час затримання).
За словами Жукова, напис є "дитячим лепетом для відволікання уваги, і ніякого відношення до патрульної поліції не має".


"Сергій Мерчук - активний учасник Майдану, після - учасник бойових дій в складі полку "Азов". До Патрульної поліції в органах не служив", - заявив він.
Крім того, начальник Патрульної поліції додав, що нічний постріл був "дурним і неправильним рішенням".
"Всі 28 управлінь патрульної поліції України працюють в посиленому режимі, з автоматичною зброєю. Моє особисте рішення. Висновки зроблені і найголовніше - ми рухаємося в правильному напрямку, я це бачу і знаю!" - підкреслив він.
Жуков підкреслив, що громадськість чомусь не цікавиться тим, що "у нас йдуть серйозні затримання, вилучення зброї та бурштину".
"Всі шукають зраду і клоунаду. А ми працюємо! Покритикувати, знайти масу недоліків в режимі "нічого не змінилося" доречно і ми займаємося усуненням помилок і недоліків. Ми стаємо кращими. Але відкривати вогонь з важкої зброї - це вже х @@ ня, панове. Травмувати патрульних при виконанні - біда. Стимулювати і обзивати матом - подумайте головою для початку", - порадив він.
Окремо Жуков, який свого часу був одним із захисників Донецького аеропорту, порадив недоброзичливцям: "Можна вистрілити в мене (стріляний уже), якщо патрульна поліція - скалка в задньому проході. І може, стане простіше, і можна буде вирішувати за гроші!!! Але то - таке. Потрапити потрібно для початку".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Рівненській області копачі бурштину перекрили важливу трасу, вимагаючи звільнити свого товариша, затриманого в ході зіткнення з поліцейськими.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?