Шевченко розповів, за рахунок чого Україна обіграє Хорватію
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко розповів, за рахунок чого Україна обіграє Хорватію

Шевченко розповів, за рахунок чого Україна обіграє Хорватію
Джерело:  online.ua

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився, за рахунок чого наша команда може обіграти Хорватію 24 березня.
Як повідомляє ONLINE.UA, в ефірі програми "Великий футбол" Шевченко поділився рецептом перемоги над "картатими".

Читайте: Хорватія - Україна: прогноз на матч 24 березня
"Весь наш тренувальний процес спрямований на підготовку до Хорватії. Наше завдання - дати гравцям максимум теоретичної інформації про суперника. Не дивлячись на те, що у нас багато гравців не грають у своїх клубах, в перебігу тренувального процесу ми подивимося, хто буде виглядати краще. Ми підбирали склад так, щоб створити конкуренцію. Мені хотілося б, щоб гравці своїм бажанням і грою змушували мене ставити їх в склад. При цьому, гра у Хорватії стане для нас хорошим тестом. Хорватія - дуже хороша команда з сильними виконавцями, особливо у середній лінії. Ця команда великою кількістю гравців пресингує суперника. Вона також одна з кращих у Європі по відбору м'яча на чужій половині поля, але при цьому вони зберігають м'яч. Якщо ми зможемо витримати рівень гри, це буде для нас позитив, але на сам результат можуть вплинути різні ігрові моменти. Для мене дуже важливо, щоб наша гра відповідала нашим принципам, щоб хлопці постаралися їх дотримуватися у матчі проти сильного суперника. До того ж, індивідуально Хорватія дуже добротна і сильна команда. Там на кожній позиції є гравці, які грають на провідних ролях у кращих європейських клубах, їх буде важко перемогти. Ми можемо виграти тільки за рахунок колективних дій. Футбол - гра командна, і головне, щоб кожен з нас думав про колектив. Наше завдання нав'язати боротьбу і вивезти з Хорватії очки", - пояснив Шевченко.
Читайте: Шевченко "почистив" склад збірної України на битву з Хорватією
Нагадаємо, матч Хорватія - Україна відбудеться 24 березня. ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію з Загреба.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?