У Путіна заявили про жорстку позицію щодо учасниці Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Путіна заявили про жорстку позицію щодо учасниці Євробачення

У Путіна заявили про жорстку позицію щодо учасниці Євробачення
Джерело:  РІА Новини

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Росія не буде замінювати свого учасника на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, яке пройде з 9 по 13 травня в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
"Мені невідомо про рішення наших організаторів, але, наскільки я розумію, такої опції як заміна не існує", - відповів Пєсков.
Читайте також: Скандал з російською учасницею Євробачення: РосЗМІ видали гучну інформацію
Він зазначив, що Кремлю також невідома позиція російських організаторів відбору на можливість заборони в'їзду в Україну Юлії Самойловій.
Нагадаємо, раніше РосЗМІ повідомили, що в 2017 році представляти РФ на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення буде Юлія Самойлова з піснею Flame Is Burning. Дівчина з дитинства має першу групу інвалідності, пересувається на візку. Незважаючи на це, співає, працює композитором, пише слова до пісень.
Пізніше виявилося, що Самойлова в 2014 році підтримувала військову окупацію України Росією. Більш того, співачка в 2015 році виступила в окупованому Криму і була внесена в базу Центру "Миротворець".
Відзначимо, в СБУ ще не прийняли рішення про те, чи забороняти представниці РФ на Євробаченні 2017 Юлії Самойлової, яка виступала в Криму, в'їзд в Україну.
Як повідомляв ONLINE.UA, росЗМІ видали інформацію, нібито російська делегація отримала офіційне підтвердження про те, що представниці РФ на пісенному конкурсі Євробачення-2017 Юлії Самойлової не заборонять в'їзд в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?