У Москві обстріляли студію путінського кінорежисера
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Москві обстріляли студію путінського кінорежисера

У Москві обстріляли студію путінського кінорежисера
Джерело:  РІА Новини

Студію російського режисера Микити Михалкова, відомого своєю підтримкою чинного президента РФ Володимира Путіна, обстріляли у центрі Москви.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
"Невідомий обстріляв вікно студії Микити Михалкова "ТриТэ" на Малому Козіхинському провулку з невстановленої поки зброї", - сказав співрозмовник агентства.
Читайте також: У Києві пограбували офіс відомого коміка: з'явилися фото
Факт пошкодження одного з вікон в студії кінорежисера підтвердили в поліції Москви.
"18 березня о 07:45 за московським часом у службу "02" надійшло повідомлення про псування майна організації, що розташована в Малому Козіхинському провулку. Співробітники поліції, що прибули на місце події, встановили, що при обході території співробітником охорони було виявлено пошкодження вікна першого поверху будівлі", - сказав черговий офіцер.
За його словами, в даний час ведеться перевірка.
Нагадаємо, будівлю неодноразово обстрілювали з пневматичного пістолета з 2014 року.  У жовтні 2016 року невідомі розбили вікно в студії "ТриТэ" Микити Михалкова і, нічого не викравши, зникли. За даним фактом було порушено кримінальну справу за статтею "Хуліганство".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Микита Михалков розкритикував діяльність музею першого президента РФ Бориса Єльцина і звинуватив його у "руйнуванні національної самосвідомості дітей", хоча раніше активно виступав з агітацією за Єльцина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?