Побиття копами чоловіка в Києві: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Побиття копами чоловіка в Києві: з'явилися нові подробиці

Побиття копами чоловіка в Києві: з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

В Києві патрульних поліцейських, які побили чоловіка

, відсторонили від служби, проводиться службове розслідування.


Про це заявив заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

112.ua

.


"Інцидент стався в п'ятницю, 17 березня, на вул. Березняківській. Ми однозначно засуджуємо дії поліцейських", - запевнив він.


Білошицький підкреслив, що "по відношенню до всіх трьох, двох хлопців і дівчини, розпочато службове розслідування, вони відсторонені від служби, також розпочато розслідування щодо їх командира".


Читайте також:

Обст

ріл поліції з гранатомета в Рівному: спливли нові деталі і фото


При цьому він підкреслив, що побитий громадянин провокував копів, "але це ні в якому разі не виправдання, ми засуджуємо поведінку поліцейських".


За словами потерпілого, поліцейські відмовилися показати свої посвідчення, поводилися вкрай недружелюбно і по-хамськи, внаслідок чого виникла словесна перепалка, яка закінчилась побиттям заявника.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

повідомлення про побиття киянина патрульними викликало справжній шок у соцмережах

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?