Блокада Донбасу: Порошенко виступив із резонансним звинуваченням
Категорія
Політика
Дата публікації

Блокада Донбасу: Порошенко виступив із резонансним звинуваченням

Блокада Донбасу: Порошенко виступив із резонансним звинуваченням
Джерело:  news.liga.net

Президент України Петро Порошенко заявив, що організатори блокади Донбасу провели спецоперацію на користь Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ліга.Новини.

Читайте також: Порошенко назва в умову зняття транспортної блокади з ОРДЛО
"Тому що насправді то була не блокада ОРДЛО. Ну яка блокада, коли там дірка в кордоні, в тому числі з Російською Федерацією, в сотні кілометрів. Насправді все це виявилося спецоперацією, спрямованою на те, щоб виштовхнути окуповані райони з українського Донбасу в Російську Федерацію", - зазначив він.
Також президент вказав на низку загроз у зв'язку з блокадою.
"Все чіткіше кристалізується загроза анархії і отаманщини. Яскравим доказом того є реальні і потенційні наслідки так званої блокади Донбасу. Її організатори показали себе як неперевершені майстри політичного піару. Вони грамотно вирахували больову точку, спіймали хвилю суспільних очікувань, виявили оголений нерв", - сказав Порошенко під час виступу на засіданні Ради регіонального розвитку в Києві.
Порошенко додав, що нещодавнє рішення РНБО про припинення транспортного сполучення з окупованими територіями було вимушеним.
"Воно тільки припинило той хаос, в який блокадники намагалися занурити всю країну", - підкреслив глава держави.
Як повідомляв ONLINE.UA, Порошенко зв'язав проведення блокади Донбасу з рішенням Міжнародного валютного фонду відкласти виплату Україні траншу в 1 мільярд доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?