СБУ відповіла на гучну інформацію росЗМІ про Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

СБУ відповіла на гучну інформацію росЗМІ про Євробачення

СБУ відповіла на гучну інформацію росЗМІ про Євробачення

У Службі безпеки України спростували заяву росЗМІ про те, що нібито  російська делегація отримала офіційне підтвердження, що представниці РФ на пісенному конкурсі Євробачення-2017 Юлії Самойловій не заборонить в'їзд до Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Украинскую правду".
Нагадаємо, російська журналістка "Першого каналу" Катерина Кибальчич заявила, що до кінця тижня прийшло офіційне підтвердження, що російській делегації не заборонять в'їзд в Україну.
Однак, у СБУ не підтвердили заяву російських журналістів.
Читайте також: У Путіна заявили про жорстку позицію щодо учасниці Євробачення
"Рішення ще не прийнято", - сказала представник СБУ Олена Гітлянська.
"Коли у нас буде рішення, ми обов'язково повідомимо", - додала вона.
Нагадаємо, що  Самойлова в 2014 році підтримувала військову окупацію України Росією. Більш того, співачка у 2015 році виступила в окупованому Криму і була внесена в базу Центру "Миротворець".
Як повідомляв ONLINE.UA,  Європейський мовний союз (ЕВС), який є організатором міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, визнав, що Київ може не пустити представницю Росії Юлію Самойлову до України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?