На україно-білоруському кордоні відкрили стрілянину: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

На україно-білоруському кордоні відкрили стрілянину: з'явилося фото

На україно-білоруському кордоні відкрили стрілянину: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У ніч на 20 березня на українсько-білоруському кордоні стався інцидент зі стріляниною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державного прикордонного комітету Республіки Білорусь.

Читайте також: "Стіна" на кордоні з РФ: з'явилися цікава інформація і дані про реакцію росіян
Стало відомо, що позашляховик намагався прорватися на територію Білорусі з боку Київської області.
"О 01:45 20 березня на в'їзд до Білорусі з України здійснено спробу прориву через державний кордон в пункті пропуску Олександрівка автомобіля марки "Джип", при цьому даний транспортний засіб збив шлагбаум, проїхав через засіб примусової зупинки і, отримавши механічні пошкодження, виконав спробу прориву вглиб території Республіки Білорусь", - наголошується в заяві прикордонної.
Прикордонники заявили, що були змушені застосувати табельну зброю.
"У 01.55 оперативною групою Державного прикордонного комітету в безпосередній близькості від пункту пропуску Олександрівка в районі населеного пункту Габрілеевка Наровлянського району Гомельської області із застосуванням зброї автомобіль був зупинений, затримано двох громадян, особи яких встановлюються. За наявною інформацією в даному автомобілі міг перебувати ще один невідомий, який в даний час розшукується, - йдеться в повідомленні.
Білоруські прикордонники надали скрін-шот з камери спостереження, встановленої на КПП в Олександрівці.


Також білоруські прикордонники заявили, що "в ході поверхневого огляду транспортного засобу було виявлено пістолет марки ТТ і два споряджених магазини, а також предмет, зовні схожий на тротил і електродетонатори".
Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Білорусі Олександр Лукашенко зажадав від Росії допустити на спільні російсько-білоруські навчання "Захід-2017" спостерігачів НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?