Вагітна Сєдокова натякнула на зміни в особистому житті: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вагітна Сєдокова натякнула на зміни в особистому житті: опубліковано фото

Вагітна Сєдокова натякнула на зміни в особистому житті: опубліковано фото
Джерело:  Instagram

Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка незабаром народить третю дитину, натякнула, що виходить заміж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Артистка написала в своєму мікроблозі пост, де розповіла, що незабаром їй доведеться розпрощатися зі статусом вільної дівчини.
"У мене є новини. Мені тут зробили пропозицію, від якої я не змогла відмовитися. По-перше, я повертаюся на ТБ. Люблю його, не можу... І, по-друге, мені все ж доведеться змінити статус вільної дівчини. Люблю його, не можу... А якщо конкретніше... Життя дивовижне і таке неймовірне! Люблю його, не можу", - написала зірка і прикріпила фото з помітно круглішим животом.
Читайте також: Седокова розсекретила стать майбутньої дитини
Шанувальники зірки визнали це за щире зізнання, що скоро у Анни весілля.
angeldaia95: Ох, весілля весілля кільця кільця. Дуже раді за вас.
marisha.matveeva: Все таки заміж виходите?))
ellenabramova: Вітаю Вас!
kseniya_mart: Вітаю подвійно.


Відзначимо, що Седокова тримає в секреті ім'я свого коханого і батька третю дитину.  З чуток її обранцем став росіянин на ім'я Артем, йому 25 років і він є генеральним директором однієї будівельної компанії. Також відомо, що він син забезпечених і впливових батьків.
Нагадаємо, співачка двічі була заміжня. У 2004 році Анна Седокова вийшла заміж за білоруського футболіста, капітана київського "Динамо", Валентина Белькевича (нині покійного). 8 грудня 2004 року біля них народилася дочка Аліна. Пара прожила у шлюбі два роки.
У лютому 2011 року Анна вийшла заміж за бізнесмена Максима Чернявського. У шлюбі, який також тривав два роки, у них народилася дочка Моніка.
Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  Анна Седокова розговорилася про свою найбільшу ганьбу в житті. Артистка показала сукню, яка одного разу наробила багато галасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?