Антоніо Бандерас екстрено госпіталізований
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Антоніо Бандерас екстрено госпіталізований

Антоніо Бандерас екстрено госпіталізований
Джерело:  radaronline.com

Іспанський і американський актор Антоніо Бандерас, який домігся широкого визнання в Голлівуді, був госпіталізований у клініку Швейцарії з різким болем у грудях.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Radar Online.
Шанувальники актора стурбовані станом здоров'я 56-річного Бандераса. Справа в тому, що це вже другий напад за останні два місяці.
26 січня  актор був доставлений в лікарню з різким болем в серці, після того як він позаймався фізичними вправами у спортзалі.
А зараз західні джерела повідомляють, що Антоніо стало погано під час відпочинку у Швейцарії, куди він приїхав зі своєю 37-річною подругою Ніколь Кемпелен.
Канікули виявилися перервані неприємним подією. Актор раптом відчув нестерпний біль у грудях, після чого його екстрено госпіталізували. Виявилося, що у Бандераса трапився серцевий напад.
Читайте також: Знаменитий голлівудський актор зіграв в російському фільмі: опубліковано фото
Зараз актор проходить лікування в Clinique de Genolier, що поблизу Женеви.
Нагадаємо, у 2014 році Бандерас розлучився зі своєю дружиною Мелані Гріффіт і, отримавши свободу, закрутив роман з ефектною блондинкою Ніколь Кемпелен.


Антоніо Бандерас і Ніколь Кемпелен
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  британський актор і сценарист Джим Таваре, відомий завдяки ролі у фільмі "Гаррі Поттер і в'язень Азкабану", потрапив в реанімацію після серйозного ДТП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?