Український журналіст вступив у перепалку з фанатами "Новоросії": відео порадувало соцмережі
Категорія
Політика
Дата публікації

Український журналіст вступив у перепалку з фанатами "Новоросії": відео порадувало соцмережі

Український журналіст вступив у перепалку з фанатами "Новоросії": відео порадувало соцмережі
Джерело:  online.ua

Український журналіст Роман Цимбалюк посперечався з "героями російської весни" у Москві, чим викликав захоплення користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.
19 березня журналіст відвідав презентацію книги спогадів першого "міністра держбезпеки" угруповання ДНР, заступника голови "Союзу добровольців Донбасу" Андрія Пінчука "Контур безпеки. Генерація ДНР" у Московському будинку книги.
Читайте також: Український журналіст розповів правду про Донбас на росТБ: з'явилося відео
"По тому, як ви себе поводите, зрозуміло, що ви людина зі спецслужб. Ось у мене до вас питання: де ви отримали такі навички, і хто вас відправив з Москви? З одного боку всі говорять, що "громадянська війна", а з іншого боку, ось, товариш Бородай - москвич. І ви, як я розумію, - громадянин Росії. як ви поясните, що керівництвом "громадянської війни" займаються громадяни іншої країни?", - поставив у ході презентації Цимбалюк питання Пінчуку.
У відповідь Пінчук визнав, що є росіянином, але тут же почав розповідати, що Україна є "невід'ємною частиною "русского мира", і у кожного громадянина РФ можна виявити українське коріння.
Пізніше запис перепалки екс-бойовика ДНР з українським журналістом була опублікована сепаратистами під заголовком "русофоб з України сперечається з героями Російської весни".
Читайте також: Український журналіст, що поставив різкі питання Путіну, поділився враженнями
"Ось це так, виявляється, я русофоб. Якщо русофобами вважати тих, хто ніколи не прийме російську окупацію українського Криму і Донбасу, тоді дійсно я русофоб. Дивні хлопці - приїхали в нашу країну вбивати, а тепер дивуються, що це викликає презирство і ненависть до них і їх начальників. Немає ніякого "русского міра і русской весни" - тільки "російська війна, смерть, руйнування і злидні". Логіка війни у ​​цих людей в голові, невизнання кордонів української держави призвела і ще призведе до нових жертв. Радує, що ці "герої" - громадяни РФ і України, після захоплення Донецька виїхали в Москву, не потрібні вони стали "новим смотрящим" від РФ", - прокоментував відео Цимбалюк.


У мережі прокоментували перебранку Пінчука з Цимбалюком у Москві. Так, користувач Андрій Тертичний написав: "Все нормально, Рома. Спостерігаємо за процесом у Гаазі..."


Thomas Boch: "Все, хто засуджує злочинні дії Московії чомусь "русофоби", а не злочинністьфоби або ворйофоби".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  журналіст Роман Цимбалюк пояснив, як війна на Донбасі починає бути схожим на конфлікт у Придністров'ї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?