Приходько випустила кліп про складні стосунки: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Приходько випустила кліп про складні стосунки: опубліковано відео

Приходько випустила кліп про складні стосунки: опубліковано відео

Популярна українська співачка Анастасія Приходько презентувала кліп на пісню "Тримай".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.
"І така сторінка була в моєму житті. Слухайте і дивіться! Запрошую вас приєднатися до вистражданої в усіх сенсах історії під назвою "Тримай". Спасибі всім, хто вірить", - написала Приходько на своїй сторінці у соцмережі.
Читайте також: DZIDZIO випустив кліп про контрабанду в Україні: опубліковано відео
За словами артистки, дана композиція народилася під стукіт олівця. Автором слів і музики україномовного треку виступила сама Приходько.
"Для мене пісня" Тримай "особлива. Я пам'ятаю, як вона народилася. Без єдиного музичного інструменту під рукою. Гітару я віддала на заміну струн, а в голові крутилася мелодія... І ось, під стукіт олівця я написала цю пісню" - сказала Настя.
За сюжетом кліпу, молодий чоловік купує дівчину-ляльку, яку необхідно заводити спеціальним ключем. Спочатку у них стосунки складаються романтично: він дарує їй квіти, разом грають на приставці, обідають, але пізніше дівчина починає часто ламатися і її необхідно знову і знову заводити. Це швидко набридає хлопцю.


Як повідомляв ONLINE.UA,  презентація пісні "Тримай" відбулася в грудні минулого року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?