Стрілянина в санаторії під Києвом: з'явилися нові подробиці і фото
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина в санаторії під Києвом: з'явилися нові подробиці і фото

Стрілянина в санаторії під Києвом: з'явилися нові подробиці і фото
Джерело:  online.ua

З'явилися подробиці інциденту в пансіонаті "Джерело" в Пущі-Водиці в Оболонському районі Києва, де вдень 20 березня стався конфлікт зі стріляниною між мешканцями та невідомими.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції Києва.
Читайте також: Обст ріл поліції з гранатомета в Рівному: спливли нові деталі і фото
За даними поліції, на території пансіонату конфліктували представники одного з власників і мешканці.
"Під час інциденту використовувалися піротехнічні засоби, а один з жителів зробив попереджувальний постріл у повітря. Правоохоронці ретельно оглянули територію санаторію і вилучили частину гільзи і три петарди. Крім цього, поліцейські встановили чоловіка, який скоїв постріл. Він надав правоохоронцям відповідний дозвіл на зброю. Слідчо-оперативна група вилучила для проведення експертних досліджень гладкоствольну рушницю", - йдеться в повідомленні поліції.
Також подробиці і фото з місця подій з'явилися на Facebook-сторінці засновника благодійного фонду "стрічка надії" Олексія Кошовца.


Раніше повідомлялося, що на території санаторію проживає 168 переселенців з Криму і Донбасу.
Як повідомляв ONLINE.UA, патрульних поліцейських, які побили чоловіка в Києві, відсторонили від служби, проводиться службове розслідування.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?