Порошенко осмикнув представницю Європейського інвестбанку: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко осмикнув представницю Європейського інвестбанку: з'явилося відео

Порошенко осмикнув представницю Європейського інвестбанку: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко осмикнув керівника українського представництва Європейського інвестиційного банку Лілію Чернявську, що назвала бойові дії на Донбасі "конфліктом на Сході України.
Це сталося 20 березня в ході засідання Ради регіонального розвитку, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Facebook прес-секретарем українського лідера Святославом Цеголком.
Читайте також: Порошенко пояснив, що потрібно для зняття блокади ОРДЛО
"Одна з флагманських операцій для нас і для країни - це підтримка людей, що опинилися в складній ситуації через конфлікт на Сході. Банк і держава підтримують реконструкцію соціальної інфраструктури, яка постраждала в результаті конфлікту...", - говорила Чернявська в своєму виступі.
Петро Порошенко після кількох повторень слова "конфлікт" перервав виступ глави представництва ЄІБ в Україні: "Я прошу вибачення, у нас немає конфлікту на Сході, у нас є російська окупація української землі", після чого Чернявська принесла вибачення перед українським лідером.
У мережі з'явилося відео, на якому зображена ця частина виступу Чернявської:


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петро Порошенко заявив, що організатори блокади Донбасу провели спецоперацію на користь Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?