Луценко похвалився затриманням ще одного хабарника: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко похвалився затриманням ще одного хабарника: з'явилися фото

Луценко похвалився затриманням ще одного хабарника: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Прокуратура Києва разом зі Службою безпеки України затримали за хабарництво голову Мартусовскої сільської ради Бориспільського району Київської області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Генпрокурора України Юрія Луценка.


Читайте також: У ГПУ склали рейтинг найгучніших справ проти чиновників-корупціонерів


Керівник ГПУ підкреслив, що чиновник вимагав 250 тис євро у представника комерційного підприємства зі сфери будівництва і логістики за сприяння в отриманні 4 гектара землі. За даними СБУ, хабар був необхідниій для надання 70 гектарів землі в оренду.


Затримання провели в будівлі сільської ради на гарячому. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу за статтею про одержання неправомірної вигоди. У мережі з'явилися фото з місця затримання.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  генінспекція ГПУ затримала за хабарництво начальника відділу прокуратури Київської області і прокурора Рівненської області.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?