Перепрошую перед жінками: Насіров знову насмішив соцмережі
Категорія
Політика
Дата публікації

Перепрошую перед жінками: Насіров знову насмішив соцмережі

Перепрошую перед жінками: Насіров знову насмішив соцмережі
Джерело:  online.ua

Глава ДФС  Роман Насіров, звільнений з СІЗО під заставу в 100 млн грн, насмішив мережу новою заявою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook чиновника.


Читайте також: На що вистачило б застави Насірова: з'явилася цікава інфографіка


"По-перше - я хотів би вибачитися, особливо перед жінками... Хворіти - погано, тим більше недобре показувати слабкість в такій гарячій ситуації. Як кажуть, все, що не вбиває нас - робить нас сильнішими. З сьогоднішнього дня буду коментувати мою співпрацю з НАБУ і САП тут в Фейсбуці", - написав Насіров.



Пізніше відсторонений керівник ДФС також інформував, що, відповідно до рішення суду, здав співробітникам Державної міграційної служби всі документи, що дають право виїзду за кордон.



Відзначимо, що слова Насірова викликали бурхливу реакцію мережі. Так, користувач Dmytro Furdak написав: "Я розумію, що Ви скучили за Фейсбуку, але краще працюйте. Ми переживемо без ваших повідомлень кілька днів)".



Olga Valieieva: "Так що Ви, що Ви. Спасибі за циркову виставу".


Сергій Лапутьки: "Перед жінками? Ви дивіться, дружина приревнує і 100 лямів займе назад!)".



Нагадаємо,  Романа Насірова підозрюють в пособництві втікачеві нардепу Олександру Онищенку і завданні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн
Як повідомляв ONLINE.UA, 7 березня  в Солом'янському райсуді Києва раніше прийняли рішення про арешт Романа Насірова на 60 днів з правом внесення застави на суму в 100 млн грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?