Жорсткість копів в Києві розбурхала соцмережі: опубліковані відео
Категорія
Події
Дата публікації

Жорсткість копів в Києві розбурхала соцмережі: опубліковані відео

Жорсткість копів в Києві розбурхала соцмережі: опубліковані відео
Джерело:  online.ua

У Києві стався інцидент між співробітниками патрульної поліції і інструктором автошколи, який розбурхав користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook киянки Юлії Швець.


Читайте також: Київська суддя-порушниця влаштувала гучний скандал поліцейським: з'явилося відео


15 березня в ході практичного заняття патрульні зупинили автомобіль автошколи і перевірили документи. Транспортний засіб належав інструктору і проблем з перевіркою не виникло.


"Далі вони озвучили причину зупинки, а саме "тонований лобач" (саме так висловився один з них). На прохання власника авто перевірити факт наявності тонування на лобовому склі приладом, який повинен мати сертифікат, один з патрульних відповів, що він колишній працівник СТО і бачить на око", - написала Швець.


"Далі патрульні запросили схеми маршрутів навчальної їзди. Постановою кабміну від 23.12.2015 року внесли зміни до пункту 14 порядку підготовки та перепідготовки водіїв, в якому прибрали приписку про необхідність узгодження маршрутів їзди з ДАІ. Таким чином, починаючи з 23.12.2015 р.. узгодження маршрутів для навчання з управліннями (відділами) Державтоінспекції, а на сьогоднішній день з територіальними органами з надання сервісних послуг МВС не потрібно", - йдеться в повідомленні.


Однак, як пише Швець, патрульні все одно наполягли на виписці постанови, а після того, як інструктор повторно відмовився пред'являти документи, заявили: "Ми тут закон", почали заламувати і бити водія.



У мережі з'явилися відео, зняті учнем автошколи в ході інциденту:





Відзначимо, що запис Юлії Швець за добу зібрав в мережі майже дві тисячі "лайків", шість тисяч "репостів" та безліч коментарів. Так, користувач gusev80 написав: "Уже не один раз бачив як нібито злі менти пакують невинного водія, а потім після перегляду повного відео з реєстратора патрульних картина виявляється зовсім іншою. Тому я б почекав робити висновки, не давши слово іншій стороні".





Andrei Mironyuk: "Кар'єра від працівника СТО, до "ми тут закон".


Olga Shevchenko: "Один на СТО працював, інший менеджером. Треба було бригаду поліції ще одну викликати і писати заяву".






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Харкові стався скандал з п'яним співробітником СБУ і патрульними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?