Екс-регіонал став співвласником одного з телеканалів: в мережі їдко гострять
Категорія
Економіка
Дата публікації

Екс-регіонал став співвласником одного з телеканалів: в мережі їдко гострять

Екс-регіонал став співвласником одного з телеканалів: в мережі їдко гострять

Колишній нардеп від Партії регіонів Володимир Макеєнко став співвласником телеканалу "Тоніс".


Про це він заявив в ході брифінгу 20 березня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".


Читайте також: Збіглий соратник Януковича насмішив соцмережі "українською коноплею"


"Це буде стовідсотково проукраїнський канал. Це буде нова якість телеканалу "Тоніс". На сьогоднішній день я володію 9,5% телеканалу, все інше - у власності телеканалу", - уточнив Макеєнко, але не дав прямої відповіді про вартість 9,5% акцій.


У той же час, колишній "регіонал" спростував причетність оточення президента України Петра Порошенка до покупки акцій телеканалу. "Ніяких нарад в Адміністрації президента у мене з цього приводу не було. Я радився тільки зі своєю дружиною, тому що це наші спільні гроші", - зазначив він.


У мережі обговорили покупку Макеєнко частки телеканалу "Тоніс". Так, користувач IVAN TKACHUK згадав, як  Макеєнко очолював КМДА з 25 січня 2014 року по 7 березня 2014 року  і написав: "Перед кінцем Януковича Макеєнко став мером Києва. Ненадовго. Перед кінцем Поршенко Макеєнко став співвласником "Тонісу". Ненадовго..."


Блогер і журналіст Сакен Аймурзаєв: "На наших очах, дорогі українські френди, народилася нова технологія відводу очей від власника ЗМІ".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в аеропорту "Бориспіль" екс-нардеп від Партії регіонів в нетверезому стані влаштував бійку з прикордонником.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?