Війна на Донбасі: з'явилися сумні дані про українські втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: з'явилися сумні дані про українські втрати

Війна на Донбасі: з'явилися сумні дані про українські втрати

В зоні АТО на Донбасі протягом доби 20 березня бойовики влаштували 60 обстрілу, в результаті яких загинули троє українських військових і 12 отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Найбільш напружена ситуація була на Маріупольському напрямку: з ранку піхота бойовиків атакувала опорні пункти морпіхів під Водяним. Отримавши відсіч, ворог почав бити по українських позиціях з "Градів" і важкої артилерії 152-мм і 122-мм
Під вогонь артилерійських систем великого калібру потрапили позиції морпіхів неподалік від Лебединського і Талаковки, з мінометів калібру 120-мм і 82-мм ворог обстрілював захисників Широкино, Миколаївки, Новотроїцького та Красногорівки. Зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем противник бив по захисникам Широкіно, Водяного, Новотроїцького та Гнутово. У Широкіно бойовики обстрілювали морпіхів з БМП і танка.
Читайте також: Війна на Донбасі: названі втрати України з початку АТО
На Донецькому напрямку під вогнем мінометів опинилися позиції сил АТО біля шахти Бутівка, а також під Луганським і Кам'янкою. По позиціях в районі Авдіївки ворог вів вогонь з кулеметів, гранатометів і мінометів. Пізніше вогонь відкрив танк.
На Луганському напрямку біля Троїцького, Новозванівки і Новоолександрівка бойовики обстрілювали українські позиції з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. По захисниках Трьохізбенки ударили із протитанкових керованих ракет.
Як повідомляв ONLINE.UA, внаслідок бою під Водяним на Маріупольскому напрямку бойовики втратили щонайменше 8 бійців убитими і ще 16 пораненими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?