Суд виніс рішення у резонансній справі соратниці Саакашвілі: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд виніс рішення у резонансній справі соратниці Саакашвілі: опубліковано відео

Суд виніс рішення у резонансній справі соратниці Саакашвілі: опубліковано відео
Джерело:  Думська

В Одесі Малиновський районний суд виніс рішення у справі про корупцію на Одеській митниці: екс-голова відомства Юлія Марушевська визнана невинною у неправомірному призначення премії в розмірі 500 гривень на честь 8 березня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Думскую.
Розгляд було ініційовано Національним агентством з питань запобігання корупції, яке вважало, що в призначенні Марушевський премії самій собі є конфлікт інтересів.
В ході розгляду справи Марушевська визнала, що підписала наказ про нарахування премій, в якому серед інших була і її прізвище, незважаючи на те, що знає процедуру — преміювати керівника митниці може тільки глава ДФС.
Читайте також: Соратниця Саакашвілі збентежила мережу гучною звісткою
При цьому екс-глава митниці підкреслила, що у неї не було корупційного умислу, і вона просто не побачила в списку своє прізвище. До того ж, наказ був погоджений з юридичним відділом і завізований відділом внутрішньої безпеки, які повинні були виявити можливі порушення.


У результаті прокурор запропонував закрити справу, і суддя прийняв рішення на користь Марушевський, не вважаючи призначення премії правопорушенням.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман розізлився на антикорупціонерів через справу на 500 гривень і порадив їм "не займатися дрібницями".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?