На Донбасі сталася масштабна ДТП з маршруткою: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі сталася масштабна ДТП з маршруткою: опубліковані фото

На Донбасі сталася масштабна ДТП з маршруткою: опубліковані фото

У центрі Слов'янська маршрутка з пасажирами врізалася в дерево, в результаті ДТП дев'ять людей отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Донецької області.
ДТП сталася сьогодні, 21 березня, близько 07.45 години на перехресті вулиць Центральної і Василівської.
Читайте також: Ж ахлива ДТП в Києві: з'явилися нові подробиці і фото
Як повідомили в поліції, 35-річний водій автомобіля "Ланос" не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з маршруткою "Газель" №3 "А", в результаті чого маршрутка врізалася в дерево.
"Дев'ять осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Постраждалим надана медична допомога", - повідомили правоохоронці.
За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі строком на 3 роки.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Рівненській області на трасі "Київ-Ковель" сталося зіткнення мікроавтобуса і важкої вантажівки, в якому загинув водій автобуса, а його пасажир отримав важкі поранення.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?