Савченко підірвала соцмережі словами щодо євреїв: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко підірвала соцмережі словами щодо євреїв: з'явилося відео

Савченко підірвала соцмережі словами щодо євреїв: з'явилося відео

Народний депутат Надія Савченко в прямому ефірі одного з українських телеканалів погодилася з твердженням про "єврейське іго" і заявила про "неукраїнську кров" керівництва країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook представника Українського єврейського комітету Едуарда Долинського.
"Мила і пізнавальна бесіда на українському телеканалі про єврейське ярмо, неукраїнську кров і про те, що треба думати і діяти", - з сарказмом зазначив він.
Також він додав, що в ефір додзвонилася жителька Кривого Рогу, яка представилася Людмилою Григорівною і запитала: "Надя, чому ніхто не говорить те, про що говорять у народі. Було татаро-монгольське іго, було польське ярмо для України, зараз єврейське іго для України. Чому ви про це мовчите?".

Читайте також: Савченко виступила з несподіваною заявою щодо блокади Донбасу: з'явилося відео
У відповідь Савченко заявила: "Точне питання. Якщо про це говорить народ, то він каже правду. І так, влада у нас, якщо так взяти, дійсно має кров неукраїнську, скажімо так. Говорити про це можна - що з цим робити? Треба думати. І діяти".


"Мені здається, чи я помиляюся, що десь і колись, єврейські "ігоісти" вже про все це чули", - резюмував блогер.


Ці слова Савченко, яка є народним депутатом України, викликали бурхливе обурення в соцмережах.












Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Савченко викликала шквал насмішок в соціальних мережах, заявивши про свій намір зайнятися економічною політикою України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?