Катя Чілі висловилася про артистів, які виступають в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Катя Чілі висловилася про артистів, які виступають в Росії

Катя Чілі висловилася про артистів, які виступають в Росії
Джерело:  Гордон

Українська  співачка з унікальним голосом Катя Chilly (Катя Чілі), що отримала широку популярність в 90-х роках, висловилася про українських артистів, які гастролюють в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Гордон".
"Це підношення. Це їх вибір, якщо вони його бачать. Якщо вони його не бачать, значить, вибору у них немає. Важливо пам'ятати що закон життя такий, що те, чому робиш підношення, завжди виправдає себе у твоєму житті з іншого боку. Воно проявиться. На якому рівні - це не наша компетенція. Але обов'язково. І як в малому, так і у великому", - поділилася співачка.
Читайте також: Священик переспівав Стінга на "Голосі країни": опубліковано відео
"І ще... Дуже важливо, що ми робимо насправді (де наша увага), а не як це виглядає... Світ форм умовний... Ним можна легко маніпулювати. Але питання вирішуються рівнем вище", - додала вона .
Також співачка додала, що їздити в Росію буде, а виступати - ні.
Нагадаємо,  Катя Чилі тріумфально повернулася на сцену, виступивши у сьомому сезоні популярного вокального шоу "Голос країни". Співачка продовжить свій виступ у проекті.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  фронтмен популярної української групи "Бумбокс" Андрій Хливнюк розповів, що думає про артистів, які виступають в країні-агресора і про пересічних українців, які відпочивають в окупованому Росією Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?