Бойовики ДНР оголосили про "представництво" ще в одній країні ЄС
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР оголосили про "представництво" ще в одній країні ЄС

Бойовики ДНР оголосили про "представництво" ще в одній країні ЄС
Джерело:  ТАРС

Бойовики так званої ДНР оголосили про відкриття  "представницького центру" угруповання в Афінах в Греції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


Читайте також: Устами младенца: соцмережі насмішила історія з окупованого Донецька


"Це третій подібний центр в європейських країнах", - заявив керівник нового "представництва" Андреас Заферіс і зазначив, що незабаром подібні організації "відкриються і в інших європейських державах".


Примітно, що офіційна влада Греції підкреслила, що нове "представництво" не носить офіційного статусу.


"Греція ніколи не визнавала самопроголошену "Донецьку народну республіку", - сказав офіційний представник МЗС Греції Стратос Ефтіміу у відповідь на питання журналістів.


За словами Ефтіміу, будь-які дії, спрямовані на порушення територіальної цілісності України, різко контрастують з позицією уряду Греції.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі з'явилися повідомлення бойовиків ДНР про відкриття їх "представництва" в італійському Турині, що  італійська влада офіційно спростувала.
Ще  раніше бойовики розповідали про своє "дипломатичне представництво" в Чехії, але  і ці слова спростувала чеська влада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?