Імперія завдає удару у відповідь: Росія "помстилася" Україні за банки
Категорія
Світ
Дата публікації

Імперія завдає удару у відповідь: Росія "помстилася" Україні за банки

Імперія завдає удару у відповідь: Росія "помстилася" Україні за банки

Держдума РФ прийняла закон, згідно з яким суттєво ускладнюється процедура грошових переказів з Росії в Україну для фізичних осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
Читайте також: Сбербанк Росії заблокований ще в одному українському місті з'явилися фото
Автори закону пояснили, що документ спрямований на "усунення негативних наслідків заборони на діяльність російських платіжних систем на території України".
Повідомляється, що закон під назвою "Про внесення зміни до закону "Про національну платіжну систему" був ухвалений в третьому читанні. При цьому норми закону будуть діяти відносно вже введених іноземними державами заборон щодо зареєстрованих в РФ платіжних систем.
"Згідно з поправками, у разі введення іноземною державою заборон щодо платіжних систем, оператори яких зареєстровані ЦБ РФ, транскордонний переказ з Росії на територію такої держави може бути здійснений тільки за допомогою оператора, який контролюється російськими юридичними особами. Ці правила будуть поширюватися на переклади без відкриття банківського рахунку", - сказано в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні з'явилося спростування інформації про розгляд в Сбербанку Росії варіанти відходу з українського ринку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?