Соратник Трампа отримав мільйони від людей Путіна: нове гучне розслідування
Категорія
Світ
Дата публікації

Соратник Трампа отримав мільйони від людей Путіна: нове гучне розслідування

Соратник Трампа отримав мільйони від людей Путіна: нове гучне розслідування

Колишній глава виборчого штабу Дональда Трампа Пол Манафорт працював на російського мільярдера Олега Дерипаску та займався просуванням інтересів президента РФ Володимира Путіна в пострадянських країнах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду", цитує The Associated Press.
Читайте також: Янукович відмивав гроші з людиною Трампа: з'явилися документи
Згідно з матеріалами дослідження, в червні 2005 року Манафорт запропонував план, який передбачає вплив на політичні та бізнес-відносини, висвітлення новин в країнах Європи, колишнього СРСР і США в інтересах Путіна.
План був переданий алюмінієвому мільярдерові Олегу Дерипасці, наближеному до президента РФ, після чого було укладено з ним контракт на $10 млн на рік. У розпорядженні видання є записи ділових операцій, згідно з якими, співпраця Дерипаски і Манафорта тривала мінімум до 2009 року, а також записи про перекази на мільйони доларів.
Агентство відзначає, що залишається неясним, скільки саме виконав роботи Манафорт, проте результати дослідження спростовують твердження Манафорта і адміністрації Трампа про те, що вони ніколи не діяли в інтересах уряду РФ.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про численні прохання Генпрокуратури до спецслужб США про дозвіл допитати Манафорта, який так і не був отриманий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?