Куди везти львівське сміття: Садовий здивував ідеєю
Категорія
Україна
Дата публікації

Куди везти львівське сміття: Садовий здивував ідеєю

Куди везти львівське сміття: Садовий здивував ідеєю
Джерело:  Гал-інфо

Львівський градоначальник Андрій Садовий запропонував створити в Чорнобильській зоні сміттєзвалище для всієї України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Galinfo.
"Львів щодня виробляє 600 тонн відходів. Якщо, не дай Бог, трапиться біда в іншому місті? Київ виробляє 3 тисячі тонн відходів щодня. У нас є Чорнобильська зона. Чому б не зробити там резервний полігон для всієї країни", - запропонував він.
Читайте також: Проблема львівського сміття: меру Львова підкинули витончену ідею
Крім того, Садовий запевнив, що готовий виділити гроші з львівського бюджету на участь у фінансуванні створення такого полігону: "Як мер, коштами громади міста".
Львівський мер додав також, що раніше всі обласні ради вирішили не допускати на свою територію відходи з інших регіонів.
У свою чергу в соцмережах прокоментували цю ідею Садового.








Як повідомляв ONLINE.UA, раніше сталовідомо, що Андрій Садовий може бути відсторонений від своєї посади в разі вручення йому підозри в недбалості зі смертельним результатом після розслідування справи про пожежу із загиблими на звалищі під Львовом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?