Дайте СБУ приз глядацьких симпатій: мережу підірвало рішення по Євробаченню
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Дайте СБУ приз глядацьких симпатій: мережу підірвало рішення по Євробаченню

Дайте СБУ приз глядацьких симпатій: мережу підірвало рішення по Євробаченню
Джерело:  online.ua

Соцмережі скипіли після  рішення СБУ заборонити в'їзд в Україну російській учасниці Євробачення-2017 Юлії Самойловій: у мережі з'явилося неймовірна кількість жартів і коментарів на цю тему.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соцмереж.
Нагадаємо, рішення було прийнято СБУ після підтвердження даних про незаконні поїздки російської співачки на територію окупованого Криму.
Мережеві гумористи пов'язали історію з Самойловою до мережевого флешмобу "#меняневзяли", учасники якого розповідають про свої невдалі співбесіди.
Читайте також:  Скандал з російською учасницею Євробачення: РФ озвучила "загрозу"






















Як повідомляв ONLINE.UA,  Юлія Самойлова раніше незаконно перетинала кордон України для виступу в окупованому Криму.
Пізніше  керівництво конкурсу заявило, що рішення про участь Самойлової у конкурсі на території України повинна приймати влада країни.
Український артист і суддя національного відбору на Євробачення-2017 Андрій Данилко (сценічний образ - Вєрка Сердючка) закликав українську владу не забороняти в'їзд Самойлової.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?