Теракт в центрі Лондона: стали відомі нові подробиці трагедії
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт в центрі Лондона: стали відомі нові подробиці трагедії

Теракт в центрі Лондона: стали відомі нові подробиці трагедії
Джерело:  Meduza

У мережі з'явилися нові подробиці про напад, який стався біля будівлі парламенту Великобританії в Лондоні: як стало відомо, в результаті інциденту загинули дві людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу.
Одним із загиблих виявився сам нападник, який був убитий співробітниками поліції. Ще однією жертвою виявилася жінка, збита машиною зловмисника на мосту - вона померла в лікарні від отриманих травм.
Як заявив лікар з лікарні святого Томаса, яка розташована недалеко від місця інциденту, "одна жінка загинула, ще кілька людей постраждали - у деяких з них катастрофічні травми - в результаті інциденту на Вестмінстерському мосту".
Читайте також: Стр ілянина в центрі Лондона: з'явилися відео та нові подробиці
Тим часом депутати британської Палати громад (нижньої палати парламенту Великобританії) до сих пір залишаються в парламентській будівлі.
"Все ще закриті в приміщенні Палати громад", - написав депутат Баррі Ширман.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше повідомлялося, що в результаті нападу на Вестмінстерському мосту поранення отримали близько 10 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?