На найбільшому військовому складі України здійснили диверсію: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

На найбільшому військовому складі України здійснили диверсію: з'явилися фото і відео

На найбільшому військовому складі України здійснили диверсію: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У ніч на 23 березня невідомі вчинили диверсію, влаштувавши пожежу на майданчиках зберігання озброєння на найбільшому в Україні складі боєприпасів у Балаклеї на Харківщині.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook головного військового прокурора України Анатолія Матіоса.


Читайте також: У Києві відбулася серйозна ДТП з вибухом і пожежею: з'явилися фото і відео


"За результатами слідчих дій військового прокурора Харківського гарнізону, який знаходиться на місці подій, в результаті диверсії сьогодні вночі в 3:02, на декількох майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння (танкові і артилерійські снаряди 125 і 152мм) поблизу міста Балаклія в Харківській області виникла пожежа, що призвела до детонації боєприпасів", - написав головний військовий прокурор.


У заходах безпеки була встановлена ​​7-кілометрова зона небезпеки розльоту боєприпасів, даних про людські жертви немає, проте з огляду на можливості збільшення площі розльоту боєприпасів організували евакуацію місцевих жителів.


На місце вилетів борт з комісією під керівництвом заступника міністра оборони з озброєння. Прикордонний контроль на східно-південному напрямку посилили.



Пізніше  РИА Новости  з посиланням на відділ цивільної оборони районної адміністрації міста повідомило, що основну частину населення міста вже евакуювали: "Перша хвиля евакуації завершилася. Автобусами евакуйована основна частина населення. Зараз автобуси повертаються, щоб евакуювати інших. Зараз фахівці обходять будинки і перевіряють, хто залишився. Поки інформація до нас ні від яких служб не надходила, повідомляють, що поки без жертв".


У мережі з'явилися фото і відео з місця події:




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на заводі "Запоріжкокс" в Запоріжжі стався вибух.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?