Наречена Козловського поскаржилася на закохану фанатку співака
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Наречена Козловського поскаржилася на закохану фанатку співака

Наречена Козловського поскаржилася на закохану фанатку співака
Джерело:  Instagram

Наречена популярного українського виконавця Віталія Козловського - модель і екс-учасниця проекту "Холостяк-5" Раміна Есхакзай поскаржилася на закохану прихильницю співака.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Раміни.
Відповідний пост з'явився у мікроблозі моделі.
Читайте також: Наречена Козловського засвітилася в Москві: опубліковано фото
"Одна давня шанувальниця Віталій Козловського дуже сильно в нього закохана і звинувачує мене в тому, що усі навколо не дають їй бути разом з ним, у тому числі і я. Усе б нічого, але з недавніх пір вона створила мій фейковий аккаунт і пише різні гидоти, звинувачує в недобропорядності, псує мою репутацію і т.д. Навіть відправила мої фото до якоїсь ворожки з проханням допомогти вирішити особисті проблеми. Нормально взагалі?! Мені люди в Директ відправляють ці диво-скани листування від мого імені і мені стає якось не по собі. Ось що робити? Забити? Чи прийняти якісь заходи? Добре фейкові сторінки і образи, але з ворожками - перебір. Шановна прихильниця, якщо ти це читаєш - вітаю, твоя хвилина слави настала", - написала Раміна .


Як повідомляв ONLINE.UA,  6 березня, під час святкування свого 32-го дня народження, Козловський зробив пропозицію Раміні Есхакзай. Дату весілля пара поки не оголошувала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?