Без Путіна не обійшлося: у ФБР з'явився гучний компромат на Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Без Путіна не обійшлося: у ФБР з'явився гучний компромат на Трампа

Без Путіна не обійшлося: у ФБР з'явився гучний компромат на Трампа
Джерело:  CNN

Члени команди американського лідера Дональда Трампа могли співпрацювати з оперативниками з РФ в процесі оприлюднення даних, що перешкодили президентській кампанії кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон.
Інформація про це є у Федерального бюро розслідувань, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN, що цитує власні джерела.
Читайте також: Ро сія успішно випробувала новий метод гібридної війни: названа головна загроза для США
Серед інформації містяться дані розвідки про поїздки, ведення справ, записи розмов, звіти про зустрічі, і наразі в Бюро проводять їх вивчення.
Відзначається, що офіційних висновків розслідування поки немає. У той же час і в ФБР, і в Білому домі відмовляються коментувати гучні дані.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що соратник Трампа Пол Манафорт отримував мільйони доларів за просування інтересів президента РФ Володимира Путіна в пострадянських країнах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?