Відомий журналіст дав росіянам знущальну пораду щодо Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий журналіст дав росіянам знущальну пораду щодо Євробачення

Відомий журналіст дав росіянам знущальну пораду щодо Євробачення
Джерело:  online.ua

Відомий журналіст Аркадій Бабченко порадив росіянам відправити на Євробачення російського письменника Захара Прилєпіна і рокершу Юлію Чечеріну, які відомі своєю підтримкою бойовиків самопроголошеної ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Бабченко.
"Всі, звичайно, вже забули, але Захар Прилєпін ще і музикант. У нього своя група є. Я б на Євробачення тепер відправив його. Дуетом. З Чичеріною. На добраніч", - написав російський журналіст.
Читайте також: Youtube заблокував кліп Чичеріної про бойовиків ДНР: рокерша відреагувала






Нагадаємо,  у кліпі на пісню "Рвать" російська співачка Юлія Чичеріна, якій через виступи на окупованих Росією територіях заборонено в'їзд в Україну, об'єднала кадри з убитими ватажками так званої ДНР Арсеном Моторолою Павловим і Михайлом Гіві Толстих, а також російського письменника, який недавно вступив до угруповання, Захара Прилєпіна.
Як повідомляв ONLINE.UA,  у скандальному кліпі російської рокерші Юлії Чичеріної, який вихваляє бойовиків так званої ДНР, виявили скандальні кадри з похоронами українських солдатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?