Кіркоров сяде в інвалідний візок заради Самойлової
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кіркоров сяде в інвалідний візок заради Самойлової

Кіркоров сяде в інвалідний візок заради Самойлової
Джерело:  ТАРС

Відомий російський співак Філіп Кіркоров, який в різні роки був учасником, автором пісень і продюсером представника від Росії на Євробаченні, збирається почати флешмоб на підтримку Юлії Самойлової, якій СБУ заборонила в'їзд в Україну для участі в конкурсі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Кіркоров закликав учасників Євробачення, виходячи на сцену в Києві заявляти, що свої пісні вони присвячують дівчині-інваліду Юлії Самойловій, яку не пустили в Україну.
Читайте також: Р ішення України по Євробаченню: в мережі вказали на лицемірство Росії
"Я хочу запропонувати всім своїм колегам по цеху, всім небайдужим до жорстокості і людського приниження людям, підписатися під моїм зверненням до всіх учасників Євробачення, всім тим, хто вийде на сцену в Києві, сказати перед виступом одну дуже важливу фразу: "Ця пісня виконується на честь Юлії Самойлової, дівчини-інваліда, яку тут бояться", - заявив співак.
Крім того, Кіркоров виявив бажання сфотографуватися в інвалідному візку. За його словами, цим він підтримає Самойлову.
"Я хотів би почати хвилю підтримки Юлії і сфотографуватися в інвалідному кріслі. Хотів би, щоб мій приклад наслідували мої дорогі колеги", - цитують Кіркорова російські ЗМІ.
Нагадаємо, ще до того, як Україна прийняла рішення щодо Самойлової, Кіркоров закликав бойкотувати Євробачення, називаючи музичний конкурс політичним.
Як повідомляв ONLINE.UA, представники кількох російських телеканалів пообіцяли, що співачка Юлія Самойлова, якій заборонили в'їзд в Україну терміном на три роки, поїде на конкурс в наступному році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?