СБУ після гучного обшуку звинуватили в розповсюдженні фальшивок: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ після гучного обшуку звинуватили в розповсюдженні фальшивок: з'явилися фото

СБУ після гучного обшуку звинуватили в розповсюдженні фальшивок: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У КК "Київавтодор" заявили, що фотографії, опубліковані СБУ після обшуків в приміщеннях корпорації, зняті в іншому місці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Київавтодору".
"На офіційній сторінці СБУ в Facebook оприлюднено матеріал щодо нібито викриття посадовців комунальної корпорації "Київавтодор" в розкраданні сотень мільйонів гривень. Пост супроводжується "вражаючими" фотографіями, на яких зображені неймовірна кількість купюр і печаток. "Київавтодор" офіційно заявляє, що ці фото не мають ніякого відношення до корпорації", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Репети ція параду і асфальт: Міноборони жорстко відповів Київавтодору, а в мережі киплять суперечки



Згідно із заявою, в будівлі "Київавтодору" немає кімнат з обстановкою, відображеною на фото. "Цікавий факт: фото оперативних співробітників поруч з корпорацією в форматі PNG, а інші фото з "кабінетів" мають формат JPG", - додали в прес-службі.



Крім іншого зазначається, що проводиться тільки досудове розслідування з метою виявлення і фіксації можливих правопорушень.
"Тому звинувачувати чиновників комунальної корпорації "Київавтодор" в розкраданні сотень мільйонів гривень і розглядати це як доведений факт - неправомірно і є грубим порушенням конституційного права України з презумпції невинності", - підсумували в компанії.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в СБУ заявили, що чиновників "Київавтодору" підозрюють в розкраданні сотень мільйонів гривень на будівництво та реконструкцію доріг в столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?