З новим російським "гумконвоєм" на Донбасі сталася таємнича історія
Категорія
Події
Дата публікації

З новим російським "гумконвоєм" на Донбасі сталася таємнича історія

З новим російським "гумконвоєм" на Донбасі сталася таємнича історія
Джерело:  online.ua

Дорогою в окуповані Луганськ і Донецьк "загубилися" 10 машин з російського 63-ї "гумконвоя".
Про це повідомляє ONLINE.UA.
За інформацією сепаратистських ЗМІ, сьогодні, 23 березня, в так звану ДНР доставили понад 330 тонн дитячого харчування.
"Сьогодні колона автомобілів МНС Росії у складі 20 вантажівок доставила понад 330 тонн дитячих продуктових наборів", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Ро сія здивувала заявою щодо "гумконвоїв" на Донбас
Ще одне сепаратистське видання повідомило, що до Луганська прибули 10 автомобілів російської "гумдопомоги" з понад 170 тоннами дитячого харчування.
У той же час в МНС Росії повідомили, що 40 автомобілів з "гуманітарною допомогою" для Донбасу перетнули українсько-російський кордон. Маршрут до пунктів пропуску пройдений без затримок.
"На шляху прямування колона МНС Росії розділилася на дві частини. Одна з них прибула на пункт пропуску "Донецьк", друга - на "Матвєєв-Курган"... Після завершення всіх процедур (митних - ONLINE.UA) 40 автомобілів з гуманітарним вантажем загальною масою більше 500 тонн продовжили рух в пункти розвантаження Донецької і Луганської областей", - сказано в повідомленні на сайті МНС РФ.
Таким чином, цифра МНС Росії (40 авто) розходиться з цифрами бойовиків (20 і 10 машин в так званих ДНР і ЛНР). Куди поділися решта 10 автомобілів, незрозуміло.
Як повідомляв ONLINE.UA, 16 березня Росія відправила на окуповані бойовиками території Донбасу 62-й за рахунком "гуманітарний конвой".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?