Убивство Вороненкова: Порошенко виступив із гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Убивство Вороненкова: Порошенко виступив із гучною заявою

Убивство Вороненкова: Порошенко виступив із гучною заявою
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко назвав убивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, який нещодавно отримав українське громадянство, актом державного тероризму з боку Росії.

Онлайн- хроніку подій в зв'язку з вбивством екс-депутата російської Держдуми в Києві читайте на ONLINE.UA


Про це він заявив в ході наради з силовиками, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря українського лідера Святослав Цеголка.
"Підступне вбивство в центрі Києва Дениса Вороненкова - це акт державного тероризму з боку Росії, яку він був змушений покинути з політичних міркувань. Явний почерк російських спецслужб, який раніше неодноразово проявлявся в різних європейських столицях", - підкреслив Порошенко.

Читайте також: ФСБ в Україні - як у себе вдома: мережа кипить через вбивство Вороненкова
"Вороненков був одним з головних свідків російської агресії проти України і зокрема ролі Януковича про введення в Україну російських військ. Вважаю невипадковим, що вбивство сталося в один день з диверсією в Балаклії на Харківщині", - додав президент України.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в поліції розповіли, що життя охоронця загиблого Дениса Вороненкова і його вбивці перебувають поза небезпекою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?