Неймовірне шоу RELATE: танці Kozar Dance Theatre і чарівний вокал Alloise
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Неймовірне шоу RELATE: танці Kozar Dance Theatre і чарівний вокал Alloise

Неймовірне шоу RELATE: танці Kozar Dance Theatre і чарівний вокал Alloise
Джерело:  online.ua

На концертному майданчику Bel'etage 21 березня за участю української співачки Alloise пройшло неймовірне шоу RELATE - танцювальний перформанс з кращих постановок Василя Козаря у виконанні танцюристів Kozar Dance Theatre.
Чарівний вокал Alloise став невід'ємною складовою декількох танцювальних історій. Так у рамках шоу прозвучали композиції "Зірочко" і "Мольфар", а також треки з нової англомовної програми - "Where do we go" і "I am somebody".
Танцювальні історії RELATE розповідали про взаємини людей через хореографію, музику і вокал. Автори шоу вірять, що кожна танцювальна історія допоможе глядачеві поглянути на себе з боку, можливо, врятує чиїсь стосунки, а комусь змінить життя.
Шоу RELATE стало прикладом прекрасного творчого експерименту Kozar Dance Theatre і Alloise, адже концерт відвідало більше 500 чоловік, а квитки організатори почали продавати менше ніж за два тижні до дати концерту.
Нагадаємо, що недавно Kozar Dance Theatre і Alloise презентували свою першу спільну роботу - кліп "Мольфар", який набрав більше мільйона переглядів за перші десять днів після публікації в мережі.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?