У Росії збудилися через пророцтва Яроша
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії збудилися через пророцтва Яроша

У Росії збудилися через пророцтва Яроша
Джерело:  Gazeta.ua

Народний депутат, засновник Української добровольчої армії Дмитро Ярош допустив можливість повернення ряду областей Росії до складу України, чим викликав бурхливе збудження російських ЗМІ і шанувальників президента РФ Володимира Путіна в соціальних мережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю нардепа виданню "Країна", яке передрукували багато РосЗМІ.
В ході інтерв'ю Ярош заявляв про необхідність максимально сприяти розвалу Росії, який може привести до того, що ряд російських областей можуть повернутися до складу України.

Читайте також: "Пра вий сектор" зловить і наверне в лютеранство: стало відомо, чим лякають бойовиків ДНР
"Там мільйони і мільйони українців. Багато з них стали яничарами, але є й ті, хто виступає за незалежність. Кубань буде наша. Якщо вони раптом міст побудують, він якраз нам буде потрібен: тут ось Крим наш, а тут Кубань наша. А ще Бєлгородщина, Воронежчина. У нас є перспектива розширення нашої держави", - підкреслив депутат.


У свою чергу прихильники Путіна в соціальних мережах буквально вибухнули від злості.







Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Дмитро Ярош з гумором спростував черговий фейк, який розповсюдили бойовики ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?