Порошенко зідзвонився з Лукашенком після гучних звинувачень на адресу України
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко зідзвонився з Лукашенком після гучних звинувачень на адресу України

Порошенко зідзвонився з Лукашенком після гучних звинувачень на адресу України
Джерело:  president.gov.ua

Український лідер Петро Порошенко провів телефонні переговори з білоруським колегою Олександром Лукашенком.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента України.


Читайте також: Порошенко розповів про обіцянки Лукашенка щодо Росії: опубліковано відео


Відзначається, що в ході діалогу глави держав обговорили стан двосторонніх відносин та перспективи їх розвитку, а також домовилися активізувати політичний діалог на всіх рівнях.


"Президенти підкреслили важливість повної реалізації домовленостей, досягнутих під час засідання Міжурядової українсько-білоруської змішаної комісії з питань торгово-економічного співробітництва, яке відбулося в кінці минулого року", - також говориться в повідомленні.


Нагадаємо, раніше  Олександр Лукашенко заявив про затримання бойовиків, які готують збройні провокації. За його словами, табори підготовки бойовиків знаходяться в Білорусі і за кордоном.


"Решта табору - в Україні, в Литві або Польщі - не стверджуватиму, але десь там", - підкреслив він.


Як повідомляв ONLINE.UA, після таких заяв Лукашенко  в посольстві України в Білорусі нагадали про необхідність гігієни інформпростору Білорусі для підтримки хороших відносин з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?