Французька подруга Путіна в Москві показала себе у всій красі: мережа іронізує
Категорія
Світ
Дата публікації

Французька подруга Путіна в Москві показала себе у всій красі: мережа іронізує

Французька подруга Путіна в Москві показала себе у всій красі: мережа іронізує
Джерело:  ТАРС

Кандидат в президенти Франції Марін Ле Пен приїхала з візитом до Москви і виступила на засіданні комітету Держдуми з міжнародних справ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: Ле Пен знову грошей просить: французька "подруга" Путіна розвеселила мережу
"Росія і Франція повинні підтримувати і розвивати відносини, які пов'язують нас з давніх пір. В історичній перспективі двосторонні відносини завжди розвивалися як в культурній та торговельній сферах, так і в енергетичній", - заявила Ле Пен в ході засідання.
Також вона зазначила, що Росія і Франція повинні об'єднати сили для боротьби з тероризмом: "Франція вже несе важкий тягар в боротьбі з ісламським фундаменталізмом. Наші дві нації повинні об'єднати зусилля і дати їм гідну відсіч".
Відзначимо, що в мережі висміяли візит Ле Пен в Росію і припустили, що кандидату в президенти Франції знадобилися гроші.
Так користувач Кеніг фон Дойчланд поцікавився: "А чо прилетіла то? Тільки за бабками чи ще пару зливів в Вікілікс на конкурентів замовити?".




Iohan Varennikov: "Приїхала познайомитися з російськими хакерами, які її на президенство оберуть".
Друг твоєї мами: "Відпрацьовує тітка спонсорську допомогу".


Vit VitІЗМЕНЕН: "Підслідна Ле Пен приречена на в'язницю, може на притулок натякає?".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Європарламенті прийняли рішення про зняття депутатської недоторканності з Марін Ле Пен.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?