Розстріл Вороненкова: спливли нові скандальні деталі про кілера
Категорія
Події
Дата публікації

Розстріл Вороненкова: спливли нові скандальні деталі про кілера

Розстріл Вороненкова: спливли нові скандальні деталі про кілера

Вбивця, який застрелив екс-депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова, був зарахований в гвардію, перебуваючи в розшуку МВС. Правоохоронці перевіряють цю інформацію.
Онлайн- хроніку подій в зв'язку з вбивством екс-депутата російської Держдуми в Києві читайте на ONLINE.UA
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Обозреватель".
За інформацією джерел видання, на місці злочину, біля готелю "Прем'єр Палас", у кілера була з собою сумка. У ній - дві виписки з наказу. У першій, датованій серпнем 2015 року, говориться про зарахування до списків особового складу в/ч 3057 Нацгвардії України. У другій, датованій серпнем 2016 року, сказано про виключення зі списків особового складу та зняття з постачання.
Також серед документів було посвідчення учасника бойових дій на ім'я Павла Олександровича Паршова (уродженець Севастополя, який проживав в Дніпрі) з підписом командувача НГУ Юрія Аллерова.
"У в/ч 3057 служать бійці "Донбасу", "Азова" і кадрові військовослужбовці Нацгвардії. Розташування - Маріуполь Донецької області. У базі тих, хто в розшуку МВС, вказана "дата зникнення" Паршова - 2011 рік. Яким чином його могли зарахувати в 2015 році в гвардію (входить в МВС) - питання, на яке також повинні відповісти правоохоронці", - пише Обозреватель.

Читайте також: Уби вство Вороненкова: у Авакова розповіли про помічника кілера
Як повідомляє Обозреватель, Паршов був засновником і директором двох підприємств. Одне було зареєстровано в Одесі (вид діяльності - будівництво), друге - в Дніпрі (оптова торгівля будівельними матеріалами).
В Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань сказано, що дніпровське підприємство призупинило свою діяльність в березні 2011 року (в цьому ж році Паршов був оголошений в розшук).
"Також є інформація про численні судові позови за участю вищевказаних двох підприємств. Зокрема, вони проходили за матеріалами кримінального провадження про діяльність конвертаційного центру, який працював на території декількох областей України. У схемі були "задіяні" більше 70 підприємств", - пише видання .
Батько Паршова, за даними Обозревателя, теж мав проблеми з законом. У 2002 році він був судимий за здирство. У 2010 році чергова судимість, уже за статтею 122 КК України - побив людину (тілесні ушкодження середньої тяжкості).
Раніше також повідомлялося, що кілер, 1988 року народження, розшукувався дніпровськими правоохоронцями за вчинення злочинів, передбачених ст.205 та 209 КК України(фіктивне підприємництво та легалізація доходів, отриманих злочинним шляхом).
Нагадаємо, екс-депутат Держдуми Росії Денис Вороненков був застрелений в центрі Києва, на вулиці Пушкінській, при виході з готелю "Прем'єр-Палас".
Як повідомляв ONLINE.UA, на думку екс-депутата Держдуми РФ Іллі Пономарьова, замовником вбивства екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова міг бути генерал ФСБ РФ Олег Феоктистов, який зараз є головою служби безпеки "Роснефти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?