Убивство Вороненкова і вибухи в Балаклії: СБУ зробила гучну заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Убивство Вороненкова і вибухи в Балаклії: СБУ зробила гучну заяву

Убивство Вороненкова і вибухи в Балаклії: СБУ зробила гучну заяву

У Службі безпеки України заявили, що убивство екс-депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова і вибухи на артилерійських складах в Балаклії взаємопов'язані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Онлайн-хроніку подій в зв'язку з вбивством екс-депутата російської Держдуми в Києві читайте на ONLINE.UA
"Ці події, які відбулися в Харківській області, і вбивство колишнього депутата Держдуми Росії, підпадають під план (російської агресії - УНІАН), і, на жаль, взаємопов'язані", - заявив радник голови СБУ Юрій Тандит.
Читайте також: Р озстріл Вороненкова: спливли нові скандальні деталі про кілера

Тандит також підтвердив, що вбивця екс-депутата Держдуми РФ служив в Нацгвардії України.
"Ця людина, яка його (Вороненкова) вбила, дійсно мала відношення до Нацгвардії", - сказав Тандит.
Нагадаємо, екс-депутат Держдуми Росії Денис Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва, на вулиці Пушкінській, при виході з готелю "Прем'єр-Палас".
А в ніч на 23 березня в Балаклії почалася пожежа на складі боєприпасів, через що вони почали вибухати. У поліції головною версією події назвали диверсію. У Міноборони, в свою чергу, повідомили, що пожежа і вибухи на складі боєприпасів могли початися в результаті підриву або дій безпілотника.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Балаклії Харківської області, де загорівся найбільший склад боєприпасів Міноборони, під зруйнованими конструкціями будинку рятувальники знайшли мертву жінку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?