Гройсман різко проїхався по нардепу в Раді: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман різко проїхався по нардепу в Раді: з'явилося відео

Гройсман різко проїхався по нардепу в Раді: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман жорстко проїхався по нардепу від "Самопомочі" Єгору Соболєву.
Це сталося під час години запитань до уряду у Верховній Раді України 24 березня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.
Відзначимо, що Соболєв запитав у Гройсмана про те, що уряд зробив за три роки війни для досягнення енергетичної незалежності від Росії і окупованих територій Донбасу.

Читайте також: Гройсман да в зрозуміти, що гривню чекають проблеми
"Шановний народний депутат... а може і не шановний. Ви сказали про залежність України від окупанта. Я не буду говорити про те, що ми маємо безпрецедентні виклики щодо нашої незалежності, але те, що ви своїми діями особисто посилили цю залежність, - однозначний факт", - підкреслив Гройсман у відповідь.
"Те, що ви робили для блокади Донбасу - суперечить національним інтересам, і економічним і енергетичним. Ми очікували, що агресивні дії з боку РФ на Донбасі приведуть до блокади Донбасу і відсутності доступу України до власних, українських ресурсів. В кінці-кінців, вони це зробили, тільки вашими руками", - продовжив він.
"Ми свою роботу робимо. Хотілося б швидше, але швидше можливо тоді, коли є зростання економіки, коли ця економіка практикує надходження в бюджет, щоб ми могли платити вищі зарплати, пенсії і т.д. Але коли ви своїми діями змушуєте України відмовитися від 1% ВВП - це значить, що сотні мільярдів не надійде в економіку нашої держави. З сотні сотень мільярдів не буде заплачено жодної копійки податків", - зазначив прем'єр.
"Я вважаю, що ваші дії були безвідповідальними, ви потрапили в больову точку нашої економіки. Зараз моє завдання і завдання уряду - компенсувати економічне падіння і замінити його економічним зростанням. На цьому я і концентруюся, і від вас допомоги не чекаю", - резюмував Володимир Гройсман.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Гройсман заявляв, що блокада поставок вугілля з Донбасу призведе до збитків в $3,5 млрд і скорочення робочих місць на 75 тис.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?