Софія Ротару впала на концерті відомого українського композитора: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Софія Ротару впала на концерті відомого українського композитора: опубліковано відео

Софія Ротару впала на концерті відомого українського композитора: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Знаменита українська співачка Софія Ротару під час ювілейного концерту композитора Руслана Квінти оступилася і впала прямо на сцені.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, опублікований в YouTube.
Співачка стала спеціальною запрошеною гостею ювілейного шоу Руслана Квінти "Небо - це я!", Присвяченого 20-річчю творчої кар'єри композитора. Захід відбувся в четвер, 23 березня, у столичному Палаці спорту.
69-річна артистка виконала на концерті хіти, які для неї написав Квінта.
Читайте також: Росіяни вибухнули гнівом через виступи Ротару у Москві: з'явилися фото і відео
Однак, під час виконання композиції "Осінні квіти" з Софією Ротару трапився прикрий інцидент. Дива в кінці пісні прямувала до композитора, який акомпанував їй за роялем. Однак Ротару невдало оступилася і впала прямо на Квінта. Композитор не розгубився і допоміг встати артистці.


Софія Ротару не розгубилася і вийшла з гумором з цієї ситуації. Вона посміхаючись сказала: "Вибачте. Тримай мене міцніше".
До слова, також на концерті виступили топові українські артисти, серед яких - Ірина Білик, DZIDZIO, Олександр Пономарьов, Наталя Могилевська, Макс Барських, LOBODA, "НеАнгели", "Потап і Настя", ALEKSEEV, Злата Огневич, MONATIK та інші.
Як повідомляв ONLINE.UA,  популярний український гурт "НеАнгели" презентував новий запальний трек "Точки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?